young servant-leadership pioneers

"INVESTEER IN JOUW TOEKOMST!"

  • Ben jij tussen de 22 en 28 jaar en ben je sociaal ondernemer of werk je voor een organisatie die betekenisgeving bovenaan zet, voel jij je betrokken bij de maatschappij en trekt het gedachtegoed van Servant-Leadership je aan en wil jij (zelf)leiderschap ontwikkelen?

Wellicht herken je je in 1 of meerdere van de onderstaande punten:

  • Wil je (meer) van betekenis zijn?

  • Heb je een leuke baan en wil je meer vanuit autonomie én samen- werken?

  • Ben je niet bang om je te onderscheiden van de massa?

  • Wil je ontdekken hoe je zowel betekenisvol als succesvol kunt zijn?

  • Ben je energiek, ambitieus en gedreven en kan je daar wel wat begeleiding bij gebruiken?

Steuntje in de rug

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jongeren de toekomst zijn, willen we ook dat je goed beslagen ten ijs de wereld in kunt. Servant-Leadership kan je net dat steuntje in de rug geven om je leven een positieve wending te geven om niet alleen van betekenis te zijn maar ook succesvol te zijn. De meeste jonge organisaties zien wij of succesvol zijn maar (nog) niet een dieper verankering in betekenisgeving hebben, óf we zien organisaties die betekenisvol zijn voor de maatschappij maar dan weer niet succesvol. Hoor jij bij 1 van deze 2 categorieën, dan is deze training misschien wel iets voor jou. (dit is een voorwaarde voor deelname). Deze training is niet geschikt voor jonge mensen die nog niet aan het werk zijn of uitsluitend met een studie bezig zijn.

_edited.jpg

"Top geregeld alle logistiek, leerzame/levendige inhoud, fijne mededeelnemers, trainers met passie, serene natuur en een wandeling. Dankbaar!

 

Een dergelijk programma zou voor mij normaal niet toegankelijk zijn.

Mooie thema's, discussies, interactief, gelijkwaardig, saamhorig, persoonlijk en aandacht voor persoonlijk leiderschap en purpose. Voelde me bijzonder welkom." 

Aida Shamoeva, juriste

2 x per jaar

Wij bieden maximaal tweemaal per jaar, in het voor- en najaar een betaalbare 3-daagse training aan voor jonge pioniers die zich willen onderscheiden van de massa: jonge pioniers die betekenisgeving centraal hebben staan. Er is plek voor 12 deelnemers per training. 

Meld je aan want VOL=VOL

Ben je tussen de 22 en 28 jaar en wil je in aanmerking komen voor deze 3 daagse training? Reserveer dan je plek in deze training.

Locatie: Seats2meet Amersfoort CS.

Data 2023:

data worden nog bekend gemaakt.

dag 1

dag 2

dag 3

Investering:

€ 795,-

"Ask yourself, who do you want to be? Figure out for yourself what makes you happy, no matter how crazy it may sound to other people"

Arnold Schwarzenegger

Begeleiding:

Carla de Ruiter:

Carla is eigenaar en directeur van Servant-Leadership Solutions. Voor Carla met Servant-Leadership in aanraking kwam, had zij jarenlang gewerkt in leidinggevende functies bij verschillende organisaties. Zij herkent zich in deze levensfilosofie en draagt dit graag in haar werk uit. Als transformatiecoach en leiderschapstrainer heeft zij grootschalige transformatie-processen begeleid. Carla volgde trainingen van o.a. Elizabeth Debold, een internationale autoriteit op het gebied van gender en vrouwen-ontwikkeling. Daarnaast was ze initiator en hoofdredacteur van Pioniers Magazine, hét magazine voor betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap. Carla schrijft momenteel aan haar tweede boek: Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie. Ze werkt graag met jonge mensen omdat zij immers de nieuwe generatie vormen voor de toekomst en ze graag haar kennis en ervaring met hen deelt. Carla vind het leuk naast de gebaande paden te lopen en te pionieren.

Sebastiaan Hexspoor:

Sebastiaan is bestuurskundige en specialist in beweging. Hij is actief als trainer en organisatieadviseur en wil een nieuwe generatie leiders op weg helpen in hun werk en persoonlijk leven. Hij heeft veel ervaring bij het leiden van maatschappelijke initiatieven en heeft een fascinatie voor inspirerende leiders, zoals Nelson Mandela, Gandhi en Martin Luther King jr. De afgelopen jaren heeft hij zich verdiept in de vraag hoe je mensen en organisaties op een betekenisvolle manier in beweging brengt. Met betrokkenheid en bevlogenheid neemt hij mensen mee in zijn trainingen en cursussen en maakt hij onder andere gebruik van zijn ervaringen als fysiotherapeut. Daarnaast doet hij in zijn vrije tijd aan jiu jitsu (Japanse zelfverdedigingssport) en loopt hij graag hard in de natuur.