top of page

Leergang
voor Young Pioneers
3 daags leertraject voor jonge, ondernemende pioniers

Ben jij tussen de 22 en 28 jaar en ben je sociaal ondernemer of werk je voor een organisatie die betekenisgeving bovenaan zet, voel jij je betrokken bij de maatschappij en trekt het gedachtegoed van Dienend-Leiderschap je aan en wil jij (zelf)leiderschap ontwikkelen?

Wellicht herken je je in 1 of meerdere van de onderstaande punten:

  • Wil je (meer) van betekenis zijn?

  • Heb je een leuke baan en wil je meer vanuit autonomie én samen- werken?

  • Ben je niet bang om je te onderscheiden van de massa?

  • Wil je ontdekken hoe je zowel betekenisvol als succesvol kunt zijn?

  • Ben je energiek, ambitieus en gedreven en kan je daar wel wat begeleiding bij gebruiken?

Steuntje in de rug

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jongeren de toekomst zijn, willen we ook dat je goed beslagen ten ijs de wereld in kunt. Dienend-Leiderschap kan je net dát steuntje in de rug geven om je leven een positieve wending te geven. Hierdoor kun je niet alleen van betekenis zijn maar ook succesvol. 

Voor wie is deze training geschikt?

 

De meeste jonge organisaties zien wij vaak wel succesvol zijn maar (nog) niet een diepere verankering in betekenisgeving hebben, óf we zien organisaties die betekenisvol zijn voor de maatschappij maar dan weer niet succesvol. Hoor jij bij 1 van deze 2 categorieën, dan is deze training misschien wel iets voor jou. (dit is een voorwaarde voor deelname). 

 

Deze training is niet geschikt voor jonge mensen die nog niet aan het werk zijn of uitsluitend met een studie bezig zijn.

Jongeren op een workshop

Aida Shamoeva, juriste

"Top geregeld alle logistiek, leerzame en levendige inhoud, fijne mededeelnemers, trainers met passie! Dankbaar! Mooie thema's, discussies, interactief, gelijkwaardig, saamhorig, persoonlijk en aandacht voor persoonlijk leiderschap en purpose. Voelde me bijzonder welkom." 

Begeleiding

Deze training wordt begeleid door Sebastiaan Hexspoor.
IMG_3952.JPG
Sebastiaan Hexspoor

 

Sebastiaan is bestuurskundige en specialist in beweging. Hij is actief als trainer en organisatieadviseur en wil een nieuwe generatie leiders op weg helpen in hun werk en persoonlijk leven. Hij heeft veel ervaring bij het leiden van maatschappelijke initiatieven en heeft een fascinatie voor inspirerende leiders, zoals Nelson Mandela, Gandhi en Martin Luther King jr.

 

De afgelopen jaren heeft hij zich verdiept in de vraag hoe je mensen en organisaties op een betekenisvolle manier in beweging brengt. Met betrokkenheid en bevlogenheid neemt hij mensen mee in zijn trainingen en cursussen en maakt hij onder andere gebruik van zijn ervaringen als fysiotherapeut. Daarnaast doet hij in zijn vrije tijd aan jiu jitsu (Japanse zelfverdedigingssport) en loopt hij graag hard in de natuur. 

Praktische informatie

Data 2024

in totaal bestaat deze training uit 3 dagen van 10:00- 16:00 uur

15 maart

29 maart

12 april

Locatie

Deze training vindt plaats bij Seats2meet Amersfoort CS.

Investering

€ 995,- excl. BTW (inclusief koffie, thee en lunch).

Meer weten of aanmelden? Neem dan contact met ons op via deze link voor een inschrijfformulier.

bottom of page