training voor multipotentialites

Beperk je niet tot 1 missie, Creëer een verantwoorde toekomst!
Zet al jouw passies en talenten in.

Een training van samenwerkingspartner Decide2develop

Heb jij veel uiteenlopende interesses en creatieve ambities? Vind je het lastig om je in je werk vast te leggen op slechts één gebied of product? Raak je de focus regelmatig kwijt of kom je moeilijker tot een keuze omdat je het liefste alles wat je leuk vindt, wilt doen? Raak je het spoor bijster omdat het je frustreert om je op 1 missie toe te spitsen? Misschien houd je zelfs wel sommige talenten van jezelf angstvallig verborgen voor de buitenwereld?

Er zijn veel mensen zoals jij. Emily Wapnick vertelt in haar Ted Talk "Why soms of us don't have one true calling" dat er niet alleen generalisten en specialisten rondlopen op deze aarde, maar juist ook multipotentialites: mensen met veel interesses en creatieve ambities. In onze huidige tijd en cultuur wordt er van ons verwacht dat we één beroepskeuze maken. Je hebt de vraag vroeger vast wel eens gekregen: "Wat wil je later worden als je groot bent?" Deze op het oog onschuldige vraag zorgt ervoor dat je je beperkt tot 1 beroep of missie omdat je denkt dat dit van je wordt verwacht.

Wanneer je je beperkt tot 1 missie of beroep, zul je je al snel gaan vervelen en voor je het weet voel je je gevangen. Dat is erg jammer, want we hebben in onze tijd zoveel vraagstukken waar nog niemand echt een oplossing voor weet. Er zijn zoveel veranderingen gaande in de wereld en wanneer jij geen gebruik maakt van al jouw mogelijkheden, kennis, rollen en passies is dat een gemiste kans! Juist de combinatie van al jouw talenten zijn van onschatbare waarde voor het oplossen van complexe vraagstukken.

Bevrijd je van belemmeringen!

Hoe zou het zijn als je een manier vindt om al jouw kwaliteiten en talenten in te kunnen zetten en je geen belemmering meer hoeft te voelen? Stel je voor dat je jouw volledige potentieel gebruikt voor iets goeds en je je helemaal gezien voelt? Hoe zou dat zijn?

 

Tijdens de Renaissance werd het als ideaal gezien om goed te zijn in diverse disciplines: juist door het combineren van verschillende componenten ontstond innovatie. Dat is wat de wereld ook nu van jou vraagt! Stel je voor dat je duidelijk krijgt hoe je al jouw kwaliteiten kunt inzetten? Zou dat niet veel vervullender voelen? Dat is allemaal mogelijk. Ook jij kunt je meer vrij voelen waardoor er een diepere creatiekracht in jezelf los kan komen.

Renaissancemens

Wat daarvoor nodig is, is dat je anders leert kijken naar je mogelijkheden. Je zult jouw vele talenten en interesses in kaart willen brengen en de voordelen ervan leren zien en doorleven. Ook is het nodig om een herordening aan te brengen in jouw mogeljkheden en te weten wat de dynamiek is achter het fenomeen van een 'multipotentialite', ook wel 'Renaissancemens' genoemd. Je zult meer willen doorzien hoe je effectief gebruik maakt van de voordelen van jouw potentieel en weten hoe je hiermee kunt werken.

"Where the spirit does not work with the hand there is no art" 
 
Leonardo da Vinci 

Wat deze training je geeft:

  • Je ontdekt wat de voordelen zijn van multipotentialites;

  • Je krijgt meer focus en duidelijkheid in je werk;

  • Je brengt je talenten, interesses en mogelijkheden in kaart die jou tot nu toe gevormd hebben;

  • Je integreert, met behulp van geleide meditatie en andere oefeningen jouw potentieel, waardoor je makkelijker in staat bent om keuzes te maken in de richting die je in kunt slaan;

  • Je ontdekt hoe de synergie tussen jou en andere multipotentialites werkt en hoe je makkelijker innovatie tot stand kunt brengen.

Meer focus en meer compleet!

"Deze training was een eye-opener voor mij! Mijn op het oog uiteenlopende rollen en interesses bleken meer samenhang te vertonen dan ik zelf kon vermoeden. Hoewel ik voorheen worstelde met het combineren van die rollen, is mijn focus in mijn werk tijdens en na de training veel duidelijker geworden. Het voelt nu meer compleet om al mijn mogelijkheden te benutten in plaats van slechts enkele. Carla doorziet dat razendsnel bij iedereen en weet boeiende combinaties te maken met de andere deelnemers waardoor er ook nog eens een prachtige synergie onstond in de groep. Aanrader voor multitalenten!"

 

Directeur HRM college, advocaat, organisatieadviseur 

Begeleiding

Carla de Ruiter begeleidt leiders, pioniers, ondernemers en organisaties bij het realiseren van hun idealen voor een wereld die wél werkt vanuit haar organisatie Decide2develop. Zij heeft met hetzelfde gestruggeld: veel talenten hebben en zich daar dan helemaal op storten tot de verveling toesloeg om vervolgens op een andere interesse storten. Zij is mede daarom enkele keren in mijn bedrijf van doelgroep en missie veranderd.

 

Carla leerde met vallen en opstaan wat de rode draad was in haar vele missies en kan dat inmiddels goed hanteren. Niet door zichzelf tegen te werken, maar juist door ruimte te geven aan alle verschillende aspecten in haarzelf.

 

Door Pionierend Leiderschap te ontwikkelen en veel te werken met creatiekracht (dat hier een onderdeel van is) heeft zij deze training gemaakt om anderen te leren hoe dit werkt en hoe multipotentialites dit kunnen toepassen in een wereld die op hun unieke verzameling van talent zit te wachten!

Carla is tevens docent en directeur van de business school van Servant-Leadership Solutions.

Praktische details:

Je kunt deze training van 1 dag volgen op:

18 april 2018

27 juni 2018

24 oktober 2018

Tijd: 09:30- 17:00 uur

Locatie: Dutch Biz, Amersfoort

Investering: 

€ 575,- p.p. (excl. BTW)

Korting:

Bij inschrijving van minimaal 1 maand van tevoren profiteer je van €100,- korting op de totaalprijs. Je betaalt dan slechts € 475,- p.p. (excl. BTW).

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Deze training is toegankelijk voor maximaal 15 deelnemers. Vol= Vol.

Wil jij ook de wereld veranderen van binnenuit?

Contact

Otterlaan 5

6705 CJ Wageningen​​

Tel: 06 447 565 39

​info@servant-leadershipsolutions.nl

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Black YouTube Icon

© 2017-2020 by Servant-Leadership Solutions B.V.