servant shadowing

Laat je op je werkplek schaduwen door een servant-coach en kom beter uit de verf als leider! 

Ben jij leidinggevende, CEO of projectleider en sta je voor een aantal uitdagingen die je eens goed onder de loep wilt nemen? Ben je in staat om te reflecteren op je eigen gedrag, houding en denkwijzen? Vind je het fijn om eens een advies te krijgen over jouw performance op het werk? Als leider heb je altijd blinde vlekken die voor jou niet zichtbaar zijn maar voor ons des te meer. 

Precies om die reden hebben we Servant-Shadowing in het leven geroepen. Een servant-coach loopt met je mee alsof het je schaduw is. Daarbij houdt de servant-coach de 6 karakteristieken en 10 gedragskenmerken van Servant-Leadership als leidraad bij je in de gaten. Gedurende een of meerdere dagen houdt de servant-coach zich op de vlakte, maar volgt je op de voet. Zo gaat de coach mee naar vergaderingen en gesprekken die je voert. 

 

Vooraf bepalen we jouw vraag en uitdaging. Naderhand krijg je terug wat deze servant-coach gezien heeft met betrekking tot jouw leiderschap, waar je jezelf kunt verbeteren of zaken anders kunt bekijken. Een dag die jou gegarandeerd veel op zal leveren!

Durf jij met ons deze uitdaging aan? We gaan graag met je mee!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.