Servant-Minds sessies

Servant-Minds sessies zijn laagdrempelige bijeenkomsten (online via Zoom of live in kleine groepen) waarbij er speciale thema's aan de orde komen die ervoor zorgen dat jouw leiderschap versterkt wordt. De sessies duren maximaal 4 uur en zijn goed te volgen voor iedereen. Of je gevorderd bent of beginner. Je werkt met elkaar rondom een thema en wij begeleiden je bij jouw vragen die je hebt rond het thema. Deze sessies kun je volgen wanneer je een Pro of VIP abonnement hebt.

 

Heb je nog geen abonnement? Stuur ons dan een e-mail (via de buttons  hieronder) met je voorkeur, factuurgegevens en telefoonnummer, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Servant-Minds sessie 'Crisis de Baas.' | 11 juni 2020 | 10:30- 12:30 uur | Zoom

Hoe blijf je als leider in het oog van de storm? Voor iedereen is het een tijd waarin er veel verandering is. Er is angst en paniek, er zijn zorgen en onzekerheden. Om een organisatie in goede banen te leiden komt het op wendbaarheid, geduld en inlevingsvermogen aan van leiders. Lukt het jou om de crisis de baas te blijven? In deze Servant-Minds sessie bekijken we met jou naar deze crisis vanuit een Servant-Leadership perspectief en ontdek je wat belangrijke voorwaarden zijn om dat inspirerende voorbeeld te blijven, juist als het erop aan komt.

Door wie: Daan Fousert en Carla de Ruiter.

Servant-Minds sessie 'De bottum-up taal van Servant-Leadership | 2 juli 2020 | 10:30- 12:30 uur | Zoom

Ongemerkt zit je als servant-leader boordevol top-down taal. Gewoon omdat we daar de meeste ervaring in hebben en dat lange tijd de standaard was. Er zijn alternatieven die juist heel goed passen bij een cultuur die gedragen wordt door alle lagen van de organisatie. 

Door wie: Daan Fousert en Carla de Ruiter.