pioniers magazine

Pioniers Magazine is een digitaal magazine voor hoogopgeleide pioniers die idealen hebben voor een betere wereld en hier actief vorm aan geven. Het magazine faciliteert positieve, evolutionaire verandering in en tussen deze pioniers waardoor hun potentieel een katalysator wordt voor maatschappelijke vooruitgang.

Over Pioniers Magazine

Haar lezers staan bewust in het leven en brengen dat tot uiting in hun levensstijl en door maatschappelijke betrokkenheid. Zij zien zingeving, verdieping en transformatie als belangrijke fundamenten van het leven zelf. Zij willen vanuit deze fundamenten gevoed worden in thema’s die er voor hen toe doen zoals werk, nieuw leiderschap, relaties, gezondheid, duurzaamheid, kunst, cultuur, maatschappij, politiek, wetenschap en filosofie. Zij willen zelf een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen door hun visie, kennis en ervaring met elkaar te delen. Meer informatie

Pioniers Magazine is, na een uitgebreide en succesvolle samenwerking, sinds 1 januari 2019 een uitgave van Servant-Leadership Solutions. Pioniers Magazine bestaat al sinds oktober 2015 en is opgericht door Carla de Ruiter vanuit haar bedrijf Decide2develop. 

Lidmaatschappen

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Servant-Leadership en de interviews en achtergronden lezen? Wordt dan (gratis) lid van Pioniers Magazine of schrijf je in voor een betaald abonnement. Meer informatie en een overzicht van alle lidmaatschappen vind je hier.

Contact

Otterlaan 5

6705 CJ Wageningen​​

Tel: 06 447 565 39

​info@servant-leadershipsolutions.nl

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Black YouTube Icon

© 2017-2020 by Servant-Leadership Solutions B.V.