pioniers magazine

Pioniers Magazine is een online magazine voor pioniers die idealen hebben voor een betere wereld en hier actief vorm aan geven. Het magazine faciliteert positieve, evolutionaire verandering in en tussen deze pioniers waardoor hun potentieel een katalysator wordt voor maatschappelijke vooruitgang.

Over Pioniers Magazine

Haar lezers staan bewust in het leven en brengen dat tot uiting in hun levensstijl en door maatschappelijke betrokkenheid. Zij zien zingeving, verdieping en transformatie als belangrijke fundamenten van het leven zelf. Zij willen vanuit deze fundamenten gevoed worden in thema’s die er voor hen toe doen zoals werk, nieuw leiderschap, relaties, gezondheid, duurzaamheid, kunst, cultuur, maatschappij, politiek, wetenschap en filosofie. Zij willen zelf een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen door hun visie, kennis en ervaring met elkaar te delen. Meer informatie

 

Pioniers Magazine bestaat al sinds oktober 2015 en is opgericht door Carla de Ruiter vanuit haar bedrijf Decide2develop. Pioniers Magazine is een handelsnaam van Decide2develop.

Lidmaatschappen

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Servant-Leadership en de interviews en achtergronden lezen? Wordt dan (gratis) lid van Pioniers Magazine. 

Contact

Ketelmeerweg 1b

8308 RA Nagele

Tel: 06 134 499 64

​info@servant-leadershipsolutions.nl

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Black YouTube Icon

Naam *

E-mailadres *

Telefoon

Onderwerp

Bericht *

Servant-Leadership Solutions is een handelsnaam van Decide2develop.

© 2017-2020 by Servant-Leadership Solutions.