partners

Pioniers Magazine

Pioniers Magazine is hét magazine voor betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap. Na een vruchtbare samenwerking van 1,5 jaar is Pioniers Magazine onderdeel geworden van Servant-Leadership Solutions. Je vindt dan ook verdiepende artikelen en interviews over o.a. Servant-Leadership in dit magazine.

The Leader Inside

The Leader inside is een Executive Search Bureau dat is gespecialiseerd in Servant-Leadership. Wanneer er op het niveau van directie, CEO of senior managementposities kandidaten gezocht of geplaatst worden vanuit het gedachtegoed van Servant-Leadership verzorgen wij voor hen het assessment en de toetsing.

Decide2develop

Carla de Ruiter van Decide2develop is ontwikkelaar van Pionierend Leiderschap. Deze organisatie helpt leiders, pioniers en ondernemers bij hun idealen voor een wereld die wél werkt. Pionierend Leiderschap is bedoeld voor leiders die nieuwe wegen durven te bewandelen en hun grote of kleine idealen willen realiseren. Daarmee groeit hun innerlijke en uiterlijke rijkdom, het gevoel om van waarde te zijn en ervaren zij meer verbinding met anderen, hun omgeving en het leven zelf.

the heart of leadership  

Met the heart of leadership heeft Karin Sorbi een rijke ervaring opgebouwd in het spiegelen van mensen op hun pad naar groeiend zelfbewustzijn en leiderschap. Dit doet zij zowel op individueel als ook collectief niveau, waarbij zij alle dimensies van ons menszijn betrekt. Bij deze processen maakt zij gebruik van haar wetenschappelijke en fysieke vakkennis, haar kinesthetische empathie en haar energetische gevoeligheid. Deze mix omschrijft haar terecht als een holistische coach op het gebied van ‘whole-hearted leadership’.

Purpose People Practice

Purpose People Practice helpt bij de ontwikkeling en groei van betekenisvolle banen. Door te innoveren, te verbinden en te inspireren. En vooral: door te doen. In privaat-publieke samenwerkingsverbanden nemen ze drempels weg, brengen ze samenhang in initiatieven, coachen ze werkgevers en ontwikkelen ze mensen naar duurzame banen. Servant-Leadership Solutions biedt Servant-Leadership in de trajecten van Purpose People Practice in de vorm van opleidingen en trainingen.

Saskia Chatillon

Saskia Chatillon is trainer en begeleidt leiders en medewerkers naar meer rust en een effectievere samenwerking. Haar talent is om snel to the point komen met behulp van fysieke, emotionele en spirituele intelligentie. Meer rust leidt tenslotte naar een betere verbinding met jezelf, de ander en je omgeving. Het is ook de basis voor effectievere samenwerkingen en inspirerend leiderschap.

Contact

Otterlaan 5

6705 CJ Wageningen​​

Tel: 06 134 499 64

​info@servant-leadershipsolutions.nl

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Black YouTube Icon

© 2017-2020 by Servant-Leadership Solutions B.V.