over ons team

Wij zijn een netwerkorganisatie en werken samen met verschillende talentvolle deskundigen in onze business school. Klik op een foto voor onze achtergrond en specialisme.

DAAN FOUSERT

Docent, executive coach en inspirator

Daan is sinds 1995 bekend met Servant-Leadership en één van de stuwende krachten achter dit gedachtegoed in Nederland. Hij publiceerde een aantal boeken over dit thema.

Ruim 40 jaar werkzaam in personeelsmanagement, organisatieontwikkeling en leiderschap.

Specialisme: waardengedreven leiderschap, cultuurverandering, bewustwording bij leiderschap in topmanagement, coaching.

Kernwaarden: Vrijheid, Onafhankelijkheid en Avontuur.

CARLA DE RUITER

Eigenaar Servant-Leadership Solutions

Carla heeft vele leidinggevende functies bekleed in diverse organisaties. Ze heeft grootschalige transformatieprocessen begeleid. Zij is visionair, leiderschapstrainer, interimmanager en auteur. Begin december 2022 komt haar boek over Pionierend Leiderschap uit.

Specialisme: leiderschap, crisis- en middle-management, gender- en vrouwenontwikkeling, cultuur-en transformatieprocessen, gecertificeerd

Spiral Dynamics trainer.

Kernwaarden: Integriteit, Vrijheid en Creativiteit.

HOWARD VAN DODEMONT

Trainingsacteur, docent Action Learning en communicatie

 

Howard zet mensen in beweging en laat mensen door ervaring en beleving nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken. Overal waar het gaat over communicatie, het overtuigen en inspireren van mensen en teams, het voeren van het goede, het motiverende en soms ook moeilijke gesprek, of het spreken in het openbaar, voelt hij zich als een vis in het water.

Specialisme: leiderschap, communicatie, non-profit, talent- en verandermanagement, ontwikkeling en samenwerking.

ANITA PAALVAST

Gastdocent Leergang Op & Top leiderschap en Middle Managers

Anita heeft internationaal gewerkt op het gebied van procesverbetering als risicomanager in de financiële sector. Zij is een van de weinige vrouwen in NL met een 4e Dan-graad Aikido, een moderne Japanse krijgskunst. 

Specialisme: gedragsverandering, belichamen van leiderschapsprincipes, veranderprocessen m.b.v. Aikido op de werkvloer, coaching, training.

Kernwaarden: Integriteit, Autonomie en Samenwerking

SEBASTIAAN HEXSPOOR

Docent Young Servant-Leadership Pioneers

Sebastiaan is bestuurskundige en specialist in beweging. Hij is actief als trainer en organisatieadviseur en wil een nieuwe generatie leiders op weg helpen in hun werk en persoonlijk leven. 

Specialisme: leider maatschappelijke initiatieven, non-verbale kracht en uitstraling, ervaring in vrijwilligers- en zorgorganisaties.

Kernwaarden: Betekenisgeving, Betrokkenheid, Bevlogenheid

DESIRÉE PAALVAST

Ambassadeur 

Desirée is eigenaar van The Leader Inside, het Executive Search Bureau gespecialiseerd in Servant-Leadership. Zij heeft een achtergrond in sales bij IT bedrijven en in executive search. Zij is opgeleid als psychotherapeut.

Specialisme: executive search, coaching, leiderschap.

Kernwaarden: Bewustzijn, Betrokkenheid en Plezier.