lidmaatschappen

Speciaal voor leiders van de toekomst!

Jij wilt als leider iets kunnen toevoegen aan je team, het MT en de organisatie waar je deel van uit maakt. Je wilt goed beslagen ten ijs komen voor de toekomst, zeker nu oude structuren niet meer werken en opnieuw opgebouwd gaan worden. Servant-Leadership biedt vele aanknopingspunten om een rots in de branding en een lichtend voorbeeld te kunnen zijn.

 

Het vraagt van je dat je naar je eigen ontwikkeling durft te kijken en ook naar die van anderen, je medewerkers, je collega's. Het is logisch dat je dan wel tegen dingen aanloopt en je verder kunt ontwikkelen tot servant-leader en het is fijn als je jouw bevindingen kunt delen met gelijkgestemden. Om hier op een laagdrempelige manier mee kennis te maken hebben we 3 verschillende lidmaatschappen samengesteld. Hieronder leggen we de verschillende onderdelen aan je uit.

 

Voor wie?

Ben je geen leidinggevende, maar bijvoorbeeld ondernemer, projectleider of adviseur? Ook dan is een abonnement een goede keuze om je meer te ontwikkelen en/ of kennis te maken met Servant-Leadership en ben je van harte welkom!

untitled-presen_45489976.png

Basis studie pakket:

Om je te verdiepen in wat Servant-Leadership is, raden we je aan om de boeken 'Nooit meer de Baas' en "Dienend-Leiderschap, dat werkt, van Daan Fousert te lezen. Ook ontvang je bij dit pakket ons handige to-doei-blok én het infosheet. Schaf je al deze materialen aan via het basispakket, dan ben je goedkoper uit dan wanneer je alles los aanschaft. Ook nemen wij dan de verzendkosten voor onze rekening.

Untitled design-3.png
DL dat werkt.jpg
6 karakteristieken drukwerk.png
to doei list voorkant.jpeg

Servant-Minds sessies

Servant-Minds sessies zijn laagdrempelige bijeenkomsten (online via Zoom of live in kleine groepen) waarbij er speciale thema's aan de orde komen die ervoor zorgen dat jouw leiderschap versterkt wordt. De sessies duren maximaal 4 uur en zijn goed te volgen voor iedereen. Of je gevorderd bent of beginner. Je werkt met elkaar rondom een thema en wij begeleiden je bij jouw vragen die je hebt rond het thema. Meer informatie.

Servant-Leaders Netwerk-events

Altijd al van gedachten willen wisselen met servant-leaders? Gelijkgestemde leiders die regelmatig willen uitwisselen en zodoende kijken of je iets voor elkaar kunt betekenen? De reguliere netwerken zijn veelal erg divers van aard of vragen torenhoge prijzen voor een lidmaatschap. Door deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst bij te wonen, vergroot je je eigen netwerk en kun je talenten en kwaliteiten van elkaar benutten en mogelijk ook inzetten in je eigen organisatie. Het is maar net wat je ervan maakt. Wanneer we online netwerken is dat via Zoom zodat ook de mogelijkheid bestaat om telkens met iemand anders uit te wisselen in kleine groepen. Wanneer we een bijeenkomst hebben die live is, zal het in de vorm zijn van een netwerkwandeling. Waarbij je regelmatig wisselt van gesprekspartner en ondertussen ook geniet van de mooie omgeving. Wanneer je buiten bent, ontstaan er andere gesprekken dan wanneer je binnen zit. Naderhand drinken we thee/koffie en reken je je eigen consumpties af. Meer informatie.

Toolbox 10 gedragskenmerken van Servant-Leadership + 360 graden feedback 

De toolbox is een instrument dat gebruikt kan worden als assessment voor de ontwikkeling van leiderschap. Je krijgt hiermee een indruk hoe je scoort op de 10 gedragskenmerken van Servant-Leadership en waar je je nog (verder) op kunt ontwikkelen.

 

Naast de uitgebreide test ga je met 3 collega's in gesprek over jouw scores, want ook zij vullen deze test voor jou in op grond van hun eigen bevindingen. Een geweldige tool om in te zetten voor teamontwikkeling, zelfinzicht of als instrument bij de start van een (team)training of coachingstraject.

20 pagina's gedrukt op ecopapier. Copyrights Servant-Leadership Solutions.

toolbox voorkant.jpg
10 gouden inzichten voor een geslaagde i

E-book over zelfsturing

Wil je aan de slag met zelfsturing of zelforganisatie? Dan is het verhelderend om met een aantal inzichten vanuit Servant-Leadership aan de slag te gaan. Daan Fousert zette voor je op een rijtje in dit e-book. 

Online advies en persoonlijke coaching

In het VIP pakket heb je de mogelijkheid om via e-mail, Zoom en via persoonlijke coaching je vragen te stellen en met een Servant-Leadership expert jouw vraagstukken te bespreken. Wij begeleiden jou daar graag bij! 

Aanmelden lidmaatschap

Nieuwsgierig geworden naar een van deze drie lidmaatschappen en wil je je hiervoor aanmelden? Dat kan door ons een e-mail te sturen of het onderstaande contactformulier in te vullen voorzien van je contactgegevens/ factuuradres. We nemen dan z.s.m. contact met je op en maken e.e.a voor je in orde.