expressions of leadership

Belichaam jouw leiderschap door helemaal jezelf te zijn! 

Voor meer impact, plezier, verdieping en balans als leider van de toekomst.

​Speciaal voor managers, CEO’s, trainers, (business)coaches, projectleiders, betekenisvolle ondernemers en pioniers.

​Een origineel en gewaagd leiderschapsevent zónder sprekers en mentale verhalen maar mét theater, muziek en workshops die jouw hart raken en je in beweging zetten. Laat je inspireren door authentieke performers en leiderschapsexperts.

Het ‘Expressions of Leadership Event 2020’ is een leiderschapsevent zonder sprekers en mentale verhalen maar mét performers en leiderschapsexperts die je meenemen op een bijzondere en gewaagde reis naar jezelf.

​Waarom dit event?

Dit bijzondere en unieke event is een initiatief van Servant-Leadership Solutions en Pioniers Magazine. Wij hebben de missie om van managers leiders te maken: voorbereid op een maatschappij die constant onderhevig is aan verandering en een toekomst die andere kwaliteiten vraagt van leiders.

Zodat je leiding kunt geven vanuit wie jij bent als mens, waarbij gevoel en verstand in balans zijn en waarbij de scheidslijn tussen wie jij privé bent als mens niet meer verschilt van wie jij (zakelijk) bent als leider.

 

Om deze congruentie te ondersteunen bieden we je dit evenement aan. Ter inspiratie, ter overdenking, ter belichaming van wie jij bent. Zodat je helemaal jezelf kunt zijn en uit de verf komt. En we hopen natuurljk dat je weggaat met een gevoel dat je energie gekregen hebt en onder de indruk bent van hoe leiderschap er ook uit kan zien. In het beste geval (en daar hopen we op) verandert er iets in hoe je naar (jouw eigen) leiderschap kijkt.

Dit evenement is een initiatief van Servant-Leadership Solutions en Pioniers Magazine.

Datum: 30 oktober 2020

Locatie: Theater de Kamers in Amersfoort

Entree: Early bird: € 350,- p.p excl. BTW (normale prijs € 495,- p.p. excl. BTW).

 

Meer informatie vind je op de uitgebreide eventpage van dit evenement: www.expressionsofleadership.nl

Contact

Otterlaan 5

6705 CJ Wageningen​​

Tel: 06 447 565 39

​info@servant-leadershipsolutions.nl

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram - Black Circle
  • Black YouTube Icon

© 2017-2020 by Servant-Leadership Solutions B.V.