top of page

Dienend Leiderschap training volgen?

Ben je toe aan een Dienend Leiderschap training of opleiding voor meer effectiviteit en succes in jouw organisatie en leiderschap?

Neem dan deel aan een van onze trainingen of opleidingen Dienend Leiderschap. Je ziet het complete overzicht hieronder. Liever een uitgebreide opleiding Dienend Leiderschap volgen? Dat kan natuurlijk ook. Daarvoor zijn de leergangen geschikt. Deze bestaan uit verschillende modulen en meerdere dagen en sluiten af met een certificering.

Wat is een Dienend Leiderschaps training?

In deze trainingen leer je de basisprincipes van Dienend Leiderschap. Dienend-Leiderschap bevat talloze kenmerken en karakteristieken die aan te leren zijn. In bijvoorbeeld onze  basistraining leer je hier meer over.

Incompany Dienend Leiderschap

Ben je op zoek naar een training of opleiding voor in jouw organisatie, dan is het mogelijk om een incompany Dienend Leiderschap opleiding of training te faciliteren op een gewenste locatie. Neem hiervoor contact met ons op via de button hieronder. Het is ook mogelijk om een training op maat te organiseren.  Neem ook daarvoor contact met ons op zodat je ook in jouw organisatie leiderschap kunt ontwikkelen.

Basistraining
Dienend-Leiderschap  

Dagtraining voor iedereen die kennis wil maken met Dienend-Leiderschap

 

Wat is Dienend-Leiderschap en wat betekent dit in de praktijk? Maak kennis met de basisprincipes van deze leiderschapsfilosofie.

2 februari 2024

Training Dienend-Leiderschap
voor pioniers 

 

Unieke 2 daagse training met de nieuwste leiderschapsinzichten voor pioniers

In een tijd van transitie waarin oude systemen niet meer werken is het belangrijk om te weten hoe je navigeert en hoe je comfortabel leidinggeeft als alles verandert.

22 februari en 21 maart 2024

Training voor
Young Pioneers

 

3 daagse training voor jonge ondernemende pioniers

Hoe kan je betekenisvol zijn en succesvol? Hoe ontwikkel je zelfleiderschap en maak je jouw organisatie dienend voor iets dat groter is dan jijzelf? Je ontdekt het in deze training.

Vanaf 15 maart 2024

Onze kernwaarden

We doen waar we voor staan in onze trainingen en diensten. Dit kan je van ons verwachten:

Authenticiteit

Iedereen kan bij ons zichzelf zijn. We weten wie we zijn en waar we voor staan. We handelen consequent vanuit ons innerlijk kompas.

Verbinding

Wij stimuleren teamdynamiek en synergie. Luisteren, vertrouwen geven en oprechte aandacht zijn hiervoor belangrijk.

Creativiteit

We zoeken altijd naar creatieve oplossingen en invalshoeken, wat de omstandigheid ook is. Dat houdt ons scherp en vrij.

Pionierschap

Innovatie en het bewandelen van nieuwe wegen zit ons in het bloed. Daardoor zien we snel wat er nodig is.

Passie

We hebben hart voor elkaar en voor Dienend-Leiderschap. We houden van ons vak en de inhoud en brengen dat vanuit passie.

Ervaren en gecertificeerde docenten
Dienend Leiderschap

Al onze trainers zijn gecertificeerd Dienend Leiderschap professionals. Zij hebben minimaal een Dienend Leiderschap opleiding gevolgd bij ons of elders, aangevuld met onze eigen interne trainingen. Daarnaast hebben zij ruime ervaring uit het werkveld opgedaan door zelf bijvoorbeeld als leidinggevende gewerkt te hebben of als trainer/adviseur.

bottom of page