Business School

"LEARNING IS ABOUT SEEING THINGS FROM A DIFFERENT PERSPECTIVE.

OUR ROLE IS TO HELP IMPROVE YOUR VISION AS A LEADER"

Ontwikkel Servant-Leadership! Een waardevolle investering in jezelf én in jouw organisatie!

De Servant-Leadership Business School legt zich toe op de ontwikkeling en groei van inspirerende leiders op elk niveau.

 

Wij bieden:

  • Onderscheidende leergangen voor leiders

  • Met Servant-Leadership als uitgangspunt

  • Gericht op méér dan alleen het aanleren en ontwikkelen van capaciteiten

  • Deelnemers worden zich bewust van hun talenten en emoties en leren deze kennen en hanteren

  • Activiteiten in diverse prijsklassen waardoor het voor iedereen haalbaar is om te ontdekken wat Servant-Leadership voor hem of haar kan betekenen. 

Onze leergangen op het gebied van leiderschap zijn een waardevolle investering voor jou én jouw organisatie. Want pas als je jouw essentie en kracht ontdekt en ontwikkelt, kun je jezelf, anderen en de organisatie optimaal laten groeien. Deze aanpak vormt een stevige basis voor duurzaam effect en succes.

Masterclasses 

Onze masterclasses dagen je uit om na te denken over actuele thema’s op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze korte sessies zijn laagdrempelig, toegankelijk én verdiepend.

Individueel en incompany

Naast individuele leergangen en trainingen bieden wij incompany trajecten aan, voor commerciële en publieke organisaties die Servant-Leadership willen implementeren. Onze activiteiten zijn specifiek toegesneden op de visie, missie en kernwaarden van een organisatie en dragen bij aan eventuele veranderprocessen. Al onze leergangen en trainingen kunnen wij ook voor jouw organisatie incompany verzorgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons.

Wil je zelf je incompanytraining samenstellen uit de talloze modulen die wij aanbieden? Dat kan! Ga dan naar onze á la carte module gids.