Ocean Rocks

Burnout begeleiding

Leer (weer) te vertrouwen op jezelf, jouw kracht en leiderschap

Ben jij een leidinggevende en zit je momenteel in een burn-out of heb je last van stress gerelateerde klachten? Wellicht heb je teveel hooi op je vork genomen en voel je dat een 'break' nu echt noodzakelijk is om te herstellen. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Burnout begeleiding voor managers* is dan een route die je kan helpen.

 

Alles is mogelijk

Wanneer iemand in een burn-out zit, is het veelal gebruikelijk om met gesprekken naar onderliggende patronen te kijken. Vanuit ervaring weten we dat dit onvoldoende is wanneer het gaat om ingesleten patronen. Het herstel zit namelijk in het vitaal maken van een van combinatie van zowel jouw emotionele, fysieke als mentale intelligentie.

In veel gevallen zijn alle hormonale processen ernstig verstoord en de verwerking van indrukken vanuit en naar de hersenen toe. 

 

Een andere route

Vanuit Carla's expertise als leidinggevende, leiderschapstrainer, creatief therapeut, yogadocente en behandelaar heeft zij jarenlang vele mensen (managers) met een burnout succesvol begeleid. Gemiddeld waren zij binnen 3 maanden weer aan het werk of dusdanig opgeknapt dat er een groot deel van het herstel al zichtbaar was.

De combinatie van fysieke oefeningen vanuit de yogapraktijk, hersenbeïnvloeding (vanuit overleving naar rust en focus) door gebruik te maken van speciale licht technieken (lichttherapie in combinatie met frequentie die de hersenen direct beïnvloeden, kwantumfysica) zullen in dit traject zorgen voor verschillende stappen in de weg naar een vitaal leven.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en vraag een vrijblijvend gesprek aan en/ of offerte.

 

*Deze unieke behandelvorm is ontwikkeld door Carla de Ruiter.